Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Preinscripcions: sorteig públic per extreure un número de tall

Dia i hora: dimarts 22/05/2018 a les 12:45h

Lloc: Sala d'Actes de l'Ajuntament de Montornès del Vallès

Organitza: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Per poder adjudicar plaça als alumnes nous que vénen per primera vegada a preinscriure's a l'escola i als antics alumnes que sol·liciten una assignatura nova respecte el curs anterior, realitzarem un sorteig públic per resoldre situacions d'empat.

Us informem que després del període de preinscripció, i seguint els criteris d’admissió al centre, realitzarem un sorteig públic per poder desempatar situacions en que tinguem més sol·licituds que places vacants.

Cada preinscripció té un número assignat, que es dona en el moment de tramitar la preinscripció de cara al proper curs 2018-2019 a la Secretaria de l'Escola.

El sorteig consistirà en extreure un número de tall, a partir del qual començarem a adjudicar les assignatures noves a les places vacants a què us voleu matricular respecte el curs anterior, així com les sol·licituds de plaça d’alumnes nous.

El sorteig serà el proper dimarts dia 22 de maig a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Montornès a les 12.45 hores. Serà un sorteig públic i per tant tothom hi podrà assistir.

Així mateix, us recordem que les llistes d’alumnes admesos i exclosos i de noves sol·licituds d’assignatures admeses i excloses sortiran publicades el dia 27 de juny a la 3a planta de l’Escola, i que els alumnes exclosos passaran automàticament a la llista d’espera.

Antentament,

L'equip directiu de l'Escola