Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Trobada de Fiddle a Barcelona

Dia i hora: diumenge 04/02/2018 a les 9:00h

Lloc: MNAC (Museu Nacional d'Art de Catalunya)

Organitza: ACEM

En el marc del Barcelona Fiddle Congress, es realitzarà la primera trobada d'instruments de corda fregada del 25è aniversari de l'ACEM.

La Trobada de corda fregada Fiddle (violins, violes, violoncels i contrabaixos) es celebrarà diumenge 4 de febrer i obrirà els actes de celebració dels 25 anys de l’ACEM. Aquesta primera activitat tindrà lloc a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (Parc de Montjuïc, s/n de Barcelona) i hi participareu un total de 1200 alumnes i professorat de 56 escoles de música d’arreu de Catalunya. 

Degut a l’alt nombre d’inscrits es faran 2 sessions: una a les 9.45h i l’altre a les 12h. Es preveu que hi hagi un total de 2.500 persones de públic assistent, i serà el primer gran assaig per a l'espectacle multitudinari que es farà el dia 10 de juny al camp de l'Espanyol a Cornellà - El Prat.